Royal botania

Royal Botania collectie bij Bourbon-Sleeckx

Het gerenommeerde Belgische topmerk Royal Botania creëert design tuinmeubelen van de meest hoogwaardige kwaliteit voor uw buiteninrichting. Het prachtige samenspel van esthetiek, ergonomie en vakmanschap vormt tijdloze ontwerpen die perfect aansluiten bij uw buiteninrichting.

De collectie van Royal Botania bestaat uit een ruim assortiment van tuinmeubels, parasols, decoratie, … voor een complete inrichting van uw terras of tuin. Ontdek de collectie in onze showroom in Schilde en ervaar het luxe designmerk zelf in een gemoedelijke sfeer.

Design tuinmeubelen van Belgische topkwaliteit

Het zal u vast niet verbazen dat Royal Botania deel uitmaakt van de wereldtop in outdoor en tuinmeubilair. Ze creëren comfortabele en esthetische tuinmeubels die over de hele wereld lof ontvangen. Net als Bourbon-Sleeckx groeiden ze uit van een kleine zaak in Antwerpen tot een gekende naam in binnen- en buitenland.

Prachtige buitenruimtes creëren met de nodige luxe en verfijning. Onder leiding van oprichter en hoofddesigner Kris Van Puyvelde ontving het merk internationale waardering langs beide zijden van de Atlantische oceaan. Op de meest exclusieve plekken ter wereld loungen er mensen in het prachtige meubilair van Royal Botania.

Tuinmeubelen in teak van de hoogste kwaliteit

Teakhout wordt beschouwd als een van de meest robuuste en kwaliteitsvolle keuze voor tuinmeubels door de enorme stabiliteit, weerstand tegen weersomstandigheden en aantrekkelijke kleur. Enkel het allerbeste rijpe teakhout wordt geselecteerd voor Royal Botania tuinmeubilair. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit met een lange levensduur en kan u nog jaren genieten van uw outdoor meubilair.

Royal Botania waakt voortdurend over de oorsprong en traceerbaarheid van elk stukje teakhout dat wordt gebruikt voor hun teak tuinmeubilair. In combinatie met een eigen plantage van meer dan 250.000 teakbomen investeren ze in regeneratieve bosgroei en produceren met een verminderde impact op het milieu.

bezoek onze showroom in schilde

In onze winkel met design tuinmeubelen vindt u een ruim en exclusief aanbod van Royal Botania tuinstoelen, tuintafels, loungesets en andere outdoor teak meubelen. Spontaan inspiratie opdoen? Kom gerust langs in onze winkel op de Turnhoutsebaan in Schilde. Onze outdoor designers tonen u met plezier de uitgebreide Royal Botania collectie in onze showroom. Plan alvast een afspraak in met een van onze outdoor designers voor advies en/of een visualisatie van uw tuininrichting.

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van onze nieuwste collecties, deals en meer? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

ONTDEK ONZE ROYAL BOTANIA COLLECTIES

mambo lounge

Ostrea

Styletto

Strappy

Bloom

Exes

Zenhit Lounge

U-nite

Zidiz

Oazz

Folia

Mozaix Lounge

Traverse

Tono

QT

Tuskany

Butler

Taboela

Beacher

fensi

Styletto lounge

Calypso Lounge

Organix

Calypso

Conix

Ninix

Ninix Lounge

Alura

Alura Lounge

Conix

Jive

O-zon

New England

Samba

Tono

Wave

Palma

XQI