Tribù

Tribù tuinmeubelen bij Bourbon-Sleeckx

Voor Tribù is luxe gelijk aan ingetogen kwaliteit. De exclusieve design tuinmeubelen van het Belgische topmerk zijn eigentijds en eenvoudig. De uitzonderlijke kwaliteit vindt u terug in het ongekende comfort, elegante details, subtiele kleuren waardoor ze harmonieus samengaan met uw tuininrichting.

Het Belgische familiebedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een gerenommeerd Belgisch designhuis voor outdoor meubilair en tuininrichting. Bij Bourbon-Sleeckx kan u een uitgebreide Tribù collection bekijken. Voel en ervaar de hoogstaande kwaliteit zelf in onze showroom en ontdek de bekroonde duurzame tuinmeubelen die verkocht worden in meer dan 88 landen.

Belgisch design voor uw tuininrichting

Reeds sinds de start van het verhaal in 1966 creëert Tribù tuinmeubelen die even comfortabel en elegant zijn als binnenmeubilair. Het familiebedrijf werkt hiervoor samen met internationale designers, ambachtslieden en gespecialiseerde fabrikanten die net als hen streven naar de allerhoogste kwaliteit. 

Tribù, the art of leisure

Het Belgische merk maakt namelijk steeds gebruik van materialen van uitzonderlijke kwaliteit die, naast duurzaam, ook zeer weerbestendig zijn. Tuinmeubels voor deze generatie én voor de volgende, in alle aspecten. Al sinds het prille begin van het merk maken ze gebruik van materialen uit betrouwbare bronnen. Zo komt het hout voor de tuinmeubelen in teak uit verantwoordelijk beheerde bossen. Bekijk zeker ook ons uitgebreide assortiment van andere duurzame meubels en merken.

Tijdloze design tuinmeubelen

Tribù straalt een verfijnde, ingetogen luxe uit. De eigentijdse elegante tuinmeubels zijn een naadloze combinatie van innovatie en traditie. De puurheid zorgt ervoor dat ze nooit zullen misstaan in uw tuin of op het terras. De tijdloze collecties blijven door hun creatief design steeds verrassen zonder te overheersen. Graag persoonlijk advies over hoe u Tribù meubilair kan combineren met uw tuininrichting? Contacteer ons gerust voor advies van een van onze outdoor designers.

Tribù meubelen bij Bourbon-Sleeckx

De meubelen, stoffen en accessoires van Tribù nodigen uit om uw fantasie en creativiteit volledig de vrije loop te geven. Kom gerust spontaan langs in onze showroom in Schilde.

We bieden een ruim assortiment van Tribù tuinmeubelen aan in onze showroom en vernieuwen regelmatig zodat u steeds de laatste nieuwe items kan testen in een rustige omgeving. Contacteer ons voor meer informatie over bestelling en leveringen. 

ontdek de tribù collection

Hieronder vindt u een overzicht van de Tribù collecties die we momenteel aanbieden in onze showroom in Schilde. Kom gerust spontaan langs en ontdek er ook de laatste nieuwe collectie van 2024.

Amanu

Samen met gerenommeerd designer Yabu Pushelberg brengt de Amanu collectie van Tribù ode aan de kunst van uitpuren. Ingetogen meubilair dat zuiverheid en rust uitstraalt in uw tuin.

MAI

De hedendaagse manier waarop ontwerper Ilia Eckardt traditionele breitechnieken benadert, resulteert in een prachtige textuur. De collectie heeft een prachtige organische look die de intense connectie tussen mens en natuur prachtig weerspiegelt.

otto

Geïnspireerd door Italiaanse tapkasten uit de jaren 40, is deze Otto collectie die in het oog springt. De combinatie van het teakhouten en gekende ‘ribbelpatroon’ zijn een tijdloze en elegante toevoeging aan uw interieur.

bezoek onze showroom in schilde

In onze winkel met design tuinmeubelen en tuindecoratie vindt u een ruim en exclusief aanbod van de Tribù collection en andere outdoor meubelen. Spontaan inspiratie opdoen? Kom gerust langs in onze winkel op de Turnhoutsebaan in Schilde en ontdek het volledige aanbod aan outdoor meubels.