DESIGN BUITENMEUBILAIR

Buitengewoon luxueus genieten van uw tuin

Uw tuin of terras is uw plek om even volledig tot rust te komen. Ga voor de ultieme ‘al fresco’ ervaring met kwaliteitsvol design outdoormeubilair van Bourbon-Sleeckx.

Onze exclusieve tuinmeubelcollectie bevat enkel merken van de allerhoogste kwaliteit, het meest verfijnde design en met oog voor elk detail. Van zitbanken, loungesets en ligstoelen tot tuintafels en hangstoelen. Breng een bezoek aan onze showroom in Schilde en ontdek samen met onze outdoorexperten hoe jij jouw buitenleven naar het volgende niveau tilt.

Onze collectie

Bourbon-Sleeckx stelt de allerhoogste eisen aan elk product, tuinmeubel of merk dat we opnemen in onze collectie. We kiezen steevast voor gerenommeerde merken, gekend in binnen- en buitenland, die net als ons garant staan voor een lange levensduur, uitmuntend design en uitzonderlijke kwaliteitseisen.

Merken zoals Royal Botania, Tribù, Bourbon, PB-Casual behoren tot de absolute wereldtop in tuin- en outdoormeubilair. Kom langs in de winkel en ontdek ons uitgebreid aanbod aan tuinmeubelen in teak, roestvrij staal, in betonlook, aluminium, travertijn, …

Benieuwd naar onze producten?