design terrasverwarming

Geniet langer van uw tuin en verleng zomeravonden met design terrasverwarming. Een vuurschaal, een vrijstaand model of liever een ingebouwde verwarming? Ons uitgebreide aanbod bevat verschillende kleuren, modellen en opties van selecte designmerken.

Op zoek naar een specifiek model, vorm, kleur of maat? We helpen u graag bij het vinden van de perfecte luxe verwarming voor buiten. Onze experten staan in nauw contact met gerenommeerde designmerken uit binnen- en buitenland.

Terrasverwarming op gas of elektrisch?

Creëer de gezellige warmte van een terrashaard, zonder de vervelende rook. Geen geurende kleren of brandende ogen, maar extra lange zomeravonden vol gezelligheid, eindeloze gesprekken en genieten in elk seizoen.

Een terrasverwarmer op elektriciteit of gas zet u eenvoudig aan met een druk op een knop. Geen gedoe met aanstekers of luchttoevoer. Kom de verschillende soorten, modellen en de bijhorende voordelen uittesten in onze toonzaal. Zo ervaart u zelf wat het beste bij u en uw outdoorinrichting past.

Onze merken voor buitenverwarming

Bij Bourbon-Sleeckx hebben we een uitgebreid assortiment van enkele zorgvuldig geselecteerde merken met premium verwarmers.

Heatsail

Warme momenten koesteren, het Belgische design merk Heatsail verlengt moeiteloos uw zomernachten. Geniet van heerlijke warmte met terrasverwarming die zich naadloos intrigeert in uw terrasinrichting met innovatieve designs zoals de staanlampen van de Dome collectie. Graag ook verfrissing? Vraag dan zeker naar de Heatsail Beem, met geïntegreerde verkoeling.