Over ons

Het verhaal achter Bourbon-Sleeckx

Ons bedrijf werd opgericht in 1955 door Martha Sleeckx en haar echtgenoot Frans Bourbon. Door de jaren heen kon u altijd terecht voor de laatste trends en tijdloos design zoals witte kunststoffen stoelen, robuuste teakmeubelen, lloyd loom zetels,… Allemaal passeerden ze de revue. Uiteindelijk groeide onze zaak uit tot een welgekende naam die gelinkt wordt aan goede, betrouwbare service en een kwaliteitsvol aanbod. Zoon Patrick en kleinzonen Gregory en Olivier Bourbon zetten dit verhaal verder in eigentijdse stijl. Inmiddels verdelen we tal van Belgische topmerken zoals Royal Botania, Tribù, Manutti & Atelier Vierkant. Ook de Spaanse frivoliteit, het Italiaans design en de Duitse degelijkheid worden vertegenwoordigd in onze showroom.

Ons handelsmerk is persoonlijk contact in een gemoedelijke sfeer. Met diezelfde sympathie wordt u onthaald, luisteren we naar uw vragen en begeleiden we u naar een ontwerp op maat.

Aarzel niet eens binnen te springen om onze producten te bekijken en een woordje uitleg te vragen. Concepten uitdenken, totaalrealisaties ontwerpen en uitwerken, realisitische 3D-simulaties visualiseren en oplossingen bedenken voor de kleinste stadsterrassen… Elke vraag wordt beantwoord met een passend voorstel.

over ons bourbon sleeckx

Afspraak inplannen

Komt u graag eens langs of wilt u graag een concrete afspraak inplannen? U kan tijdens onze openingsuren eens binnenspringen of een afspraak maken via onze website. Samen bekijken we uw wensen en ideeën omtrent de inrichting van uw tuin, terras of poolhouse.

Één van onze outdoor designers ontvangt jullie graag in onze winkel te Schilde voor een professionele uitleg en om eventueel een vrijblijvende visualisatie te maken.

BBQATELIER

Pop-up store & workshops

Op verzoek van onze klanten is er een nieuwe winkel ontstaan.

Voor iedereen die op zoek is naar een barbecue, accessoires, of inspiratie, is er nu de Pop-up winkel van Bourbon-Sleeckx, gevestigd in het voormalige pand van Dansschool Spillemaeckers. Deze winkel is inmiddels een vaste favoriet geworden voor liefhebbers van de heerlijke geur, het fantastische schroeiende geluid, de licht verbrande korstjes, en alles wat te maken heeft met een goede barbecue-ervaring.

Onze zorgvuldig geselecteerde merken genieten een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en expertise in buitenkoken. Of het nu gaat om BBQ-atelier in Brasschaat of Bourbon-Sleeckx in Schilde, u kunt bij ons terecht voor klassieke barbecues, pizza-ovens, buitenkeukens en woks. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel, waar we u altijd met een glimlach verwelkomen en u begeleiden door de verschillende opties.

team-1024x683

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief