Over ons

Meer weten over ons?

Meer weten over ons? Wel, het startte in 1955 met Martha Sleeckx en haar echtgenoot Frans Bourbon. Ze begonnen een eigen zaak met kleinmeubelen. Losse fauteuils en nachtkastjes werden op maat gemaakt door Frans. Hij leverde deze met de grootste zorg op de fiets. De vraag steeg snel waarop Meneer en Mevrouw Bourbon-Sleeckx beslisten het aanbod uit te breiden. Buitenstoeltjes werden ontworpen en verkocht zodat mensen konden palaveren op het voetpad. Het werd al snel een succes waarop het aanbod bleef groeien. Witte kunststoffen stoelen, robuuste teakmeubelen, lloyd loom zetels, … ze zijn allemaal de revue gepasseerd. Uiteindelijk groeide de zaak uit tot een welgekende naam die gelinkt wordt aan goede, betrouwbare service en een kwaliteitsvol aanbod. Inmiddels werken ze met meer dan 100 merken samen en bieden ze wereldwijde oplossingen aan.

Wanneer u vandaag binnenstapt bij Bourbon-Sleeckx word u door de zoon Patrick Bourbon en de kleinzonen Olivier en Gregory, verder geholpen. Met dezelfde sympathie wordt u onthaald en luisteren ze naar uw vragen.

Aarzel niet eens binnen te springen om onze producten te bekijken en bevraag de mogelijkheden.

Concepten uitdenken, totaalrealisaties inrichten en uitwerken, meubilair uittekenen en produceren, oplossingen bedenken voor de kleinste stadsterrassen… elke vraag wordt beantwoord door een passend voorstel.

over ons bourbon sleeckx

Afspraak inplannen

Onze showroom ligt pal in midden van gezellige winkelstraat (Turnhoutsebaan) in Schilde. Vlot bereikbaar voor wie vanuit Antwerpen of de Kempen komt.  Kom je graag eens langs? Je kan eender wanneer eens binnenspringen. Of Wil je graag een concrete afspraak inplannen? Samen bekijken wat uw wensen en ideeën zijn omtrent de inrichting van uw tuin, terras of poolhouse?

Eén van onze outdoor designers ontvangt jullie heel graag in onze winkel in Schilde, om samen een vrijblijvende visualisatie te maken.

Volg ons op sociale media