PAOLA LENTI

Paola Lenti collectie bij Bourbon-Sleeckx

Met innovatieve materialen creëert Paola Lenti een breed scala aan kleurrijke design tuinmeubelen en outdoor decoratie. Het Italiaanse designmerk is bekend vanwege zijn unieke stuks die een prachtig samenspel vormen van materialen, in het bijzonder garen en textiel. De handgemaakte meubels worden vervaardigd in ambachtelijke ateliers waar eenvoud en hoogstaande technologie elkaar moeiteloos omarmen. Van ultra-modern tot landelijk, Paola Lenti tuinmeubels passen in elke stijlvolle tuin.

Ontdek de complete Paola Lenti outdoor collectie

De kleurrijke designs van Paola Lenti brengen instant een glimlach op uw gezicht. Het zijn echte eyecatchers die onmiddellijk de aandacht trekken in vrijwel iedere terras- of tuininrichting, zonder te overheersen. De filosofie van Paola Lenti: tijdloze tuinmeubels die steevast modern en hedendaags voelen. Mix kleur in je exterieur met Paola Lenti outdoor tuinmeubilair.

Paola Lenti Float

De Paola Lenti outdoor collectie bij Bourbon-Sleeckx bestaat sofa’s, fauteuils, ligbedden en accessoires zoals bijzettafels en de gekende Paola Lenti Float. Dit tijdloze meubel is bekleed met materialen zoals Aquatech en Rope waardoor u zorgeloos kan genieten van de buitenlucht. De unieke weefmethode maakt dit trouwens een enorm weerbestendig meubel waarbij water eenvoudig afloopt.

Tijdloos én hightech design tuinmeubilair

Het Italiaanse merk is een echte koploper en innovator in het gebruik van garen in outdoor meubelen. Dit organische materiaal geeft een warm, uitnodigend gevoel en combineert in z’n eenvoud prachtig met andere materialen. Tuinmeubels moeten extreem goed bestendig zijn tegen de weerselementen. Samen met onderzoekers van wetenschappelijke instituten creëert Paola Lenti verwerkingsmethodes die deze grondstof omvormen tot weerbestendig garen en textiel voor tuinmeubilair, zonder in te boeten aan de kwaliteiten van de natuurlijke grondstoffen.

Handgedecoreerd, met keramiek en lavasteen

De natuur inspireert en omarmt je wanneer je plaatsneemt in Paola Lenti tuinmeubilair. Weerbestendige lavasteen, een resultaat van de natuurkracht lava, vormt de kern van de Sciara collectie. Elke tegel verweeft zich met glas tot een unieke tegel die met de hand gesneden en geplaatst wordt.

Poala Lenti viert Italiaanse ambacht met haar collecties met eerbied voor vaardigheden die van generatie op generatie worden doorgegeven. Collecties zoals Segni, Bloom en Calatini bevatten prachtige handgeschilderde keramiek met unieke patronen op elke tegel. Het resultaat zijn unieke design tuinmeubelen die origineel zijn van design tot kleur en patroon.

Met respect voor de natuur

Het volledige assortiment van Paola Lenti wordt gemaakt met duurzaamheid in gedachten. Naast een lange levensduur wordt elk product gemaakt zonder giftige stoffen of chemische procedures. De grondstoffen worden bovendien geproduceerd door lokale producenten of zijn het resultaat van recyclageprocedures. Design en duurzaam, dat past perfect bij het assortiment van Bourbon-Sleeckx.

Paola Lenti bij Bourbon-Sleeckx

Ontdek de perfecte samensmelting van hightech stijl en prachtige kleurencombinaties in onze showroom in Schilde. Met een overvloed aan (kleur)combinaties bieden we de mogelijkheid om uw eigen unieke zitcompositie samen te stellen. Kom langs en boek een afspraak voor persoonlijk advies over de diverse materialen, kleuren en mogelijke composities van Paola Lenti. Ook voor een spontaan bezoek bent u steevast welkom. We tonen u graag onze uitgebreide collectie tuinmeubels en outdoor decoratie.