ofyr

OFYR, dat zijn onvergetelijke avonden met vrienden en familie. Geniet van heerlijk grillen, bakken en braden in uw tuin of terras. In al z’n eenvoud is OFYR een van de meest veelzijdige design barbecues op de markt. Grill je favoriete groenten, maak de lekkerste bbq gerechten, of bereid mosselen op uw OFYR. Uw gasten zijn gegarandeerd onder de indruk van de gerechten die u tevoorschijn tovert. Voor outdoor chefs en echte levensgenieters!

Buiten koken in stijl met OFYR

OFYR is meer dan enkel een cortenstaal barbecue. De ronde vuurschaal op z’n ranke sokkel is een kunstwerk, een vuurschaal en barbecue in één. De brede rand is perfect voor het grillen van vlees, vis, zeevruchten, groenten, … Geen zin in een barbecue? Dan geniet u van de gezellige warmte tijdens een aperitief of droomt u weg bij het knetterende vuur.

Laat u zeker niet afschrikken door het kenmerkende cortenstaal. Dit unieke materiaal wordt enkel mooier met de tijd, is eenvoudig in onderhoud én bovendien enorm weerbestendig. U geniet dus nog jaren van uw OFYR barbecue.

Kies de OFYR barbecue die bij u past

De gekende OFYR barbecues zijn een genot om te hebben in elke tuin. Geniet van het heerlijke geluid wanneer u het eerste stukje vlees of groente op uw OFYR barbecue legt. Afhankelijk van het aantal gasten, de grootte van uw tuin of uw noden kiest u best een OFYR met de geschikte diameter. U hebt de keuze uit 75 cm, 85 cm of 100 cm. Maak gerust een afspraak in Schilde of kom langs bij BBQ Atelier in Brasschaat voor advies op maat.

ontdek de OFYR COLLECTIE

OFYR 75

Een OFYR in een intiemere ruimte zoals een stadsterras of kleinere tuin? Dan is de OFYR 75 het perfecte model voor u. Dit model in cortenstaal is geschikt voor complete maaltijden voor 4-6 personen of kleinere gerechten voor 10-20 mensen. Ideaal dus voor een gezellig tuinfeest of heerlijk grillen op uw terras.

Buiten koken in stijl met Bourbon-Sleeckx

Geniet u net als ons ook van buiten koken in stijl? Dan bent u bij Bourbon-Sleeckx aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment aan mobiele kookeilanden, barbecues, buitenfornuizen en keukenapparatuur geniet u ten volle van elk moment in uw tuin. 

Kom langs in onze winkel in Schilde of bij de pop-up shop BBQ Atelier in Brasschaat. We helpen u graag de OFYR kiezen die bij u past of ontdek het zelf tijdens onze BBQ-workshops. Verken onze bbq-winkel en maak gebruik van onze expertise in merken zoals OFYR, Big Green Egg, Kamado Joe, Braaimaster en meer.