Tribu

Tribu tuinmeubelen koop je bij Bourbon-Sleeckx

Exclusieve, moderne tuinmeubelen en parasols: dat is het terrein waarop het Belgische designhuis Tribu zich onderscheidt. 

Begin jaren negentig was het een pionier in het vervaardigen van buitenmeubilair. Gesterkt door jarenlange ervaring is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd merk. De luxe buitenmeubelen worden nu verdeeld in meer dan 70 landen en behoren tot de beste in de sector.

Buitenmeubilair Tribu: Duurzame kwaliteit

Tribu - Amanu

Ingetogen moderne tuinmeubelen van Tribù koop je bij Bourbon-Sleeckx

Bij Bourbon-Sleeckx beschikken wij over een hele uitgebreide collectie, die je in onze winkel in Schilde kan komen bezichtigen. Onze design experts helpen jullie graag verder.

Tribù is een mix van eigentijdse elegantie, kenmerkende puurheid en individueel modernisme dat zelfs na jarenlang gebruik nog niet vermoeid aanvoelt. De karakteristieke delicate detaillering van de moderne buitenmeubelen van Tribù getuigt van een finesse die kan vergeleken worden met die van de fijnste binnenmeubelen.

Internationale ontwerpers liggen aan de basis van een groot deel van onze collectie. Wij selecteren ontwerpers die de Tribù stijl begrijpen: eenvoudige lijnen met een uniek gevoel voor detail

Alle collecties van tribu tuinmeubelen

Tribu Bourbon-Sleeckx

*Alle collecties die in onze winkel tentoongesteld staan worden op regelmatige basis vernieuwd.
* Wij kunnen ook alle collecties voor jullie bestellen en leveren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Onze merken