Royal Botania

Royal Botania vind je bij Bourbon-Sleeckx

De elegante tuinmeubelen van Royal Botania zijn al jaren een begrip. Door het gebruik van de meest kwalitatieve materialen, staat het merk garant voor de beste kwaliteit.

Esthetiek, ergonomie en techniek zijn de drie belangrijkste elementen in elk tijdloos ontwerp van deze meubelen.

Royal Botania - Zenhit

Bourbon-Sleeckx & Royal Botania

Bourbon-Sleeckx is al sinds 1995 een gevestigde waarde in de verkoop van tuinmeubelen en buitenmeubilair in het algemeen. De winkel gaat enkel voor de beste kwaliteit en stijlvol design.

De perfectie van royal botania tuinmeubelen

Een groot aandeel voor deze perfectie is de selectie van het rijpe teakhout. Rijp teakhout zorgt voor stabiliteit en een hoge weerstand. Die weerstand is uiteraard van cruciaal belang voor buitenmeubilair. Daarnaast komt dit teakhout ook nog met een aantrekkelijke kleur en structuur. 

Het merk beschikt over een ruim assortiment van Loungesets, tuintafels, stoelen & banken, ligbedden, bijzettafels, parasols, decoratie, etc. 

Het DNA staat voor esthetiek, ergonomie en techniek. Dit vertaalt zich in één van het beste en meest populaire merk voor buitenmeubilair. Het brede creatieve scala aan fantastische producten kan je komen bezichtigen in onze showroom bij Bourbon-Sleeckx. Wij hebben een uitgebreide collectie tentoongesteld en kunnen alles van de collecties voor jouw bestellen.

Royal botania bourbon sleeckx

Onze royal botania collecties

Ostrea

Mambo lounge

Styletto

Strappy

Bloom

Exes

Zenhit Lounge

U-nite

Zidiz

Oazz

Folia

Jive

O-zon

New England

Samba

Butler

Taboela

Beacher

Fensi

Styletto Lounge

Calypso

Organix

Calypso

Conix

Ninix

Ninix-Lounge

Alura

Alura Lounge

Mozaix lounge

Traverse

Tono

QT

Tuskany

Wave

Palma

XQI

Onze Showroom

Onze showroom ligt pal in midden van gezellige winkelstraat (Turnhoutsebaan) in Schilde. Vlot bereikbaar voor wie vanuit Antwerpen of de Kempen komt.  Kom je graag eens langs? Je kan eender wanneer eens binnenspringen. Of Wil je graag een concrete afspraak inplannen? Samen bekijken wat uw wensen en ideeën zijn omtrent de inrichting van uw tuin, terras of poolhouse?

Eén van onze outdoor designers ontvangt jullie heel graag in onze winkel in Schilde, om samen een vrijblijvende visualisatie te maken.

Je bent meer dan welkom. Tot binnenkort!

Royal botania showroom bourbon sleeckx schilde

Volg ons op sociale media