Royal Botania Tuinmeubelen

Bij Bourbon-Sleeckx zijn we experts van het merk Royal Botania dat elk jaar opnieuw luxe collecties op de markt brengt vanuit Belgische bodem. 

De collecties bestaan uit verschillende materialen, van gelakt RVS, aluminium, keramiek en fibre. De teak die wordt gebruikt in de collecties is van de beste kwaliteit.

Als jarenlange trouwe partner van Royal Botania kunnen wij genieten van een uiterst kwalitatieve aftersales-service in creatie, productie, levering en opvolging.

De collectie van Royal Botania is dominant aanwezig in onze showroom in Schilde. Spring gerust eens binnen om ze te bezichtigen of uit te proberen.

Binnenkort kan je de gloednieuwe collectie Mambo en Ostrea terugvinden in onze toonzaal.

Wat moet je weten over royal botania Tuinmeubelen?

Royal Botania is een Belgisch familiebedrijf met al meer dan 30 jaar een uitstekende reputatie in het creëren van luxueuze, exclusieve en gevarieerde tuinmeubelen. 

Royal Botania gaat steeds voor iconische, luxe buitenmeubelen voor klanten met een exclusieve smaak en hun meubelen vind je terug over heel de wereld.

Er zijn 3 belangrijke redenen waarom klanten voor het merk Royal Botania kiezen: kwaliteit, harmonie en design. Het verlichtingsaanbod van Royal Botania staat u toe een statement te maken met een esthetisch design die voor zich spreekt.

Het tuinmeubilair van Royal Botania is een combinatie van precisie en functionaliteit, van het minimalistische en een maximale afwerking. Een combinatie waar wij bij Bourbon-Sleeckx van houden. Steeds met oog voor detail en schoonheid beantwoorden de collecties van Royal Botania aan de unieke wensen van onze klanten om een zeer comfortabele en aangename buitenomgeving te creëren.

Het Belgische outdoor merk Royal Botania uit Nijlen is een absolute topper in zijn sector en opgericht door Kris Van Puyvelde.

Royal Botania staat na bijna dertig jaar nog steeds voor absolute kwaliteit. Het merkt werkt daarom altijd rond de drie E’s.

Ergonomie komt  altijd op de eerste plaats, gevolgd door esthetiek en engineering.  Daarnaast schenkt Royal Botania  ook heel wat aandacht aan duurzaamheid. Het teakhout dat ze gebruiken selecteren ze zeer zorgvuldig en ook alle andere materialen zijn recycleerbaar. Het allerbeste basismateriaal is dus een must.