Vonken

DE NIEUWE HOUTOVEN

De vonken houtoven, een Belgisch product dat niet alleen is voor het bakken van heerlijke pizza’s, maar ook voor het bereiden van tal van andere gerechten. Met zijn superieure isolatie zorgt deze oven voor een gelijkmatige warmteverdeling en behoudt hij de temperatuur langdurig, wat resulteert in perfect bereide maaltijden.

De vonken houtoven is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en functionaliteit. Hij wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die een optimale isolatie bieden. Dit betekent dat de warmte binnenin de oven behouden blijft en er weinig energie verloren gaat. Hierdoor is het mogelijk om de oven snel op te warmen en te genieten van een efficiënt kookproces.

Meer dan pizza

Je kunt u niet alleen knapperige en smaakvolle pizza’s bakken, maar ook vlees, vis, groenten en zelfs brood. De oven creëert de perfecte omgeving voor het koken op een hout gestookt vuur, wat resulteert in een unieke smaakbeleving. De in houtoven gebakken gerechten hebben een heerlijke geur en een onweerstaanbare smaak die moeilijk te evenaren is met andere kookmethodes.

Het gebruik van de vonken houtoven is zeer eenvoudig en daarnaast is de oven ook gemakkelijk schoon te maken, dankzij de hoogwaardige materialen en het slimme ontwerp.

Kortom, de vonken houtoven is een Belgisch product dat garant staat voor heerlijke gerechten met een unieke smaakbeleving. Met zijn super goede isolatie, gebruiksgemak en veelzijdigheid is deze oven een absolute must-have voor iedereen die van koken en gezelligheid houdt. Ontdek zelf de vele mogelijkheden van de vonken houtoven en geniet van authentieke gerechten, bereid op een traditionele en ambachtelijke wijze.

Welke modellen zijn er beschikbaar ?

Je kan kiezen uit 3 modellen de Vonken UrbanVonken Home en de nieuwe Vonken Original. Met een handig onderstel kan je makkelijk het toestel verplaatsen zodat je maximaal kan genieten van je toestel. Plaats je een Grill & Roast Tool in de oven dan kan je makkelijk groenten, vis & vlees grillen en beperk je je niet enkel tot ovengerechten.