UMBRIS

Lamellendaken van Umbris bij Bourbon-Sleeckx

Umbris, het Latijnse woord voor schaduw, omvat onmiddellijk de essentie van dit prestigieuze Belgische merk. Met hun kwaliteitsvolle lamellendaken zorgt dit merk in de meest exclusieve tuinen en terrassen voor bescherming tegen zon en regen. Creëer een prachtig lichtspel dat nooit verveelt met de beweegbare lamellen. 

BELgisch innovatief design

Ontstaan als antwoord op een vraag van een architect, creërde het iconische duo Filip Melis en Inge Bogaert het merk Umbris. Met hun rijke ervaring bij Mebo, een fabrikant van unieke constructies op maat in staal, inox en aluminium, ontworpen ze een lamellendak dat afhankelijk van het weer opent of sluit. Een functioneel totaalconcept van hoogstaande kwaliteit in een strak design.

Umbris - Lamellendak
Umbris - Lamellendak

UMBRIS BIJ BOURBON-SLEECKX

Outdoor living stopt niet na de zomer. Ook wanneer de zon zich iets minder laat zien en de wolken terugkeren kan u nog steeds genieten van uw tuin of terras. De terrasoverkapping met lamellen van Umbris passen dan ook naadloos in ons gamma. Umbris lamellen daken worden steeds op maat gemaakt van uw tuininrichting. We helpen u dus graag bij het maken van materiaal- en kleurkeuzes. Kom langs in onze winkel in Schilde of maak een afspraak voor persoonlijk advies van onze outdoordesigners. 

bezoek onze showroom in schilde

In onze winkel met design tuinmeubelen en tuindecoratie vindt u een ruim aanbod van Umbris en andere outdoor merken. Spontaan inspiratie opdoen? Kom gerust langs in onze winkel op de Turnhoutsebaan in Schilde en ontdek het volledige aanbod aan outdoor meubels. Wordt u graag grondig geholpen door onze medewerkers? Dan vragen wij u om uw bezoek vast te leggen met een afspraak.