ATELIER VIERKANT

Atelier Vierkant bij Bourbon-Sleeckx

Houdt u van rustig en sober of net van opvallen en uniek? Atelier Vierkant voorziet de perfecte tactiele aanvulling van uw terras- of tuininrichting. Dit Belgische merk creëert unieke handgemaakte keramieken potten en objecten vervaardigd uit klei. Een prachtig eerbetoon aan de rijke Belgische geschiedenis en vakmanschap in keramiek en pottenbakkerij. 

Luxe potten van Atelier Vierkant

Atelier Vierkant is een familiebedrijf dat unieke, handgemaakte design potten maakt voor binnen en buiten. De tuincollectie bevat prachtige plantenbakken van keramiek en fraaie objecten vervaardigd uit klei. De collectie van Atelier Vierkant is enorm uitgebreid en verkrijgbaar in uiteenlopende vormen en afmetingen en in verschillende natuurlijke aardetinten of in uitgesproken geglazuurde tinten of texturen. 

Bourbon-Sleeckx - Atelier Vierkant

Eigentijds en tijdloos handgemaakt design

Alles wordt met de hand gemaakt waardoor elke pot uniek is. Gehandtekend door z’n maker bent u zeker van een uniek exemplaar dat een ode is aan Belgisch vakmanschap. Van deze prachtige potten bestaat dus ook steevast maar 1 exemplaar zoals het uwe. Klei uit Duitsland en Frankrijk doorloopt verschillende processen waarbij het gekneed en gevormd wordt m.b.v. een mal tot een pot. 

De collectie is enorm uitgebreid qua vormen, afmetingen en telkens standaard verkrijgbaar in 8 verschillende natuurlijke aardetinten. Ze voelen rustiek en ongedwongen aan. Daardoor passen ze in de meest moderne strakke tuininrichting, net als bij de meest landelijke terrassen. Door de uitgebreide collectie adviseren we u met plezier over welk model het beste bij uw tuininrichting past.

Atelier Vierkant bij Bourbon-Sleeckx

Atelier Vierkant is gevestigd in het prachtige Oostende door Willy Vanhoutte. Sinds 1998 ontwikkelen ze de meest prachtige en creatieve keramieken designs voor tuin) en terrasinrichtingen. 

Als toonaangevend Belgisch bedrijf in buiteninrichting zijn we dus ook zeer trots om dit merk van Oostende in ons gamma aan te bieden. We bieden een brede selectie aan van hun potten die perfect passen binnen ons aanbod van hoogwaardige en unieke decoratie voor terras of tuin.

Bezoek onze showroom

In onze winkel met design tuinmeubelen en tuindecoratie vindt u een ruim aanbod van de Atelier Vierkant collectie en andere outdoor meubelen. Spontaan inspiratie opdoen?  Kom gerust langs in onze winkel op de Turnhoutsebaan in Schilde en ontdek het volledige aanbod aan outdoor meubels. Wordt u graag grondig geholpen door onze medewerkers? Dan vragen wij u om uw bezoek vast te leggen met een afspraak.