Exclusief Tuinmeubilair

Enkel top merken van exclusief tuinmeubilair

Een terras en buiteninrichting wordt pas echt AF met exclusief tuinmeubilair die perfect passen bij de bouwstijl en sfeer van uw huis. Zijn we niet allemaal op zoek naar de ideale combinatie tussen functionaliteit, comfort en een uitmuntende uitstraling?

Helemaal top als ons tuinmeubilair ook nog eens tijdloos is en we er nooit op uitgekeken geraken. In de showroom van Bourbon-Sleeckx is er een overvloed aan keuzes in tuinmeubels aller handen. Of u nu gaat voor aluminium, roestvast staal, teakhout, kunststof of een combinatie hiervan? Je kan het allemaal ontdekken in Schilde.

Een topservice en glimlach zijn inbegrepen.

Tuinmeubelen met een exclusieve look

Wij kiezen bewust voor Belgische en Europese topmerken in design tuinmeubelen. Bourbon-Sleeckx exclusieve tuinmeubelen onderscheidt zich door meubelen  en accessoires aan te bieden van topkwaliteit met een exclusieve look en design. Er is kwaliteit in elke prijsklasse en wij werken uitsluitend samen met de beste en meest duurzame aabieders zoals; Tribu, Manutti, Atelier VierkantRoyal BotaniaGlosterGlatz, Net-Echt, Tuuci, Umbrosa,Talenti, Sunwood, Bastalpe, Roostr, Glowbus en nog vele andere topmerken. Naast deze exclusieve buitenmeubelen wordt onze collectie aangevuld met alle relevante mooie designstukken om uw tuin tot een sfeervolle plek te transformeren in de stijl die bij u en uw tuin past.

Kettal - Giro

Waarom exclusief tuinmeubilair kopen bij Bourbon-sleeckx?

Ons team bestaat uitsluitend uit outdoor designers en experts. Wij staan bovendien al sinds 1995 garant voor passie en kwaliteit op het vlak van tuinmeubelen, textiel, design buitenmeubilair en inspirerende accessoires. Daarom zijn we de ideale partner voor de nieuwe inrichting van uw tuin of terras. 

Heeft u nog grote plannen en bent u nog op zoek naar het juiste advies of iemand met de nodige expertise? U bent in de eerste plaats altijd welkom in onze showroom in Schilde waar een frequentie van  onze collecties kan bekeken worden. Of heeft u liever dat één van onze outdoor designers meteen bij u thuis langskomt? Dat kan ook! Wij denken graag met u mee.

exclusief tuinmeubilair bourbon sleeckx

Volg ons op sociale media