Terug naar overzicht

Een nieuwe tuininrichting voor deze zomer begint? Kies voor Belgische topkwaliteit, snel geleverd aan huis.

15 mei 2024

Laat u onderdompelen in een wereld van verfijning en luxe van eigen bodem deze zomer. Met onze Belgische merken, speciaal geselecteerd voor hun excellent design en hoogstaande kwaliteit, creëert u in een handomdraai een prachtige tuininrichting. De levertijd van onze Belgische merken bedraagt gemiddeld zo’n 4 tot 6 weken, dat is perfect op tijd voor de start van uw zomer.

Wilt u graag verder geholpen worden in onze showroom? Maak dan zeker een afspraak.

 

Geniet deze zomer nog van ‘outdoor living’

Onze merken hebben een sterk Belgisch karakter, en daar zijn we trots op. U kunt bovendien rekenen op snelle levertijden, zodat u binnen de 4 tot 6 weken kunt genieten van uw nieuwe tuinmeubelen. Rekent u het gerust zelf even uit, dat is ruim op tijd voor al uw tuinfeesten en BBQ-diner.

Bij Bourbon-Sleeckx draait het allemaal om het creëren van een buitenruimte waar u van kunt genieten. Of u nu een rustige plek wilt om te ontspannen of een levendige ruimte om te entertainen, onze Belgische merken bieden alles wat u nodig hebt.

Belgisch tuinmeubilair, dat is wereldklasse

Bij Bourbon-Sleeckx hechten we veel belang aan de herkomst en kwaliteit van onze producten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u in ons aanbod een groot aantal Belgische topmerken terugvindt. Design tuinmeubilair uit België is gerenommeerd over de hele wereld en vindt u terug in de meest exclusieve tuinen. Gekenmerkt door tijdloos, comfortabel en bovendien duurzaam ontwerp, passen deze tuinmeubels perfect in ons assortiment.

Hieronder enkele van onze favorieten, elk met hun unieke stijl:

Tribù

Dit Belgische merk staat bekend om zijn elegante, tijdloze designs die perfect passen in elke tuinomgeving. Met Tribù voegt u een vleugje luxe toe aan uw buitenruimte.

Royal Botania

jive royal botania

Wilt u een tuin met een vleugje luxueuze ‘je-ne-sais-quoi’? Royal Botania biedt stijlvolle en duurzame meubelen die niet alleen comfortabel zijn, maar bovendien naadloos blenden met andere stijlen of merken.

Umbrosa

Voor de perfecte schaduw op zonnige dagen, biedt Umbrosa innovatieve oplossingen. Hun parasols en schaduwdoeken zijn niet alleen functioneel, maar ook prachtige troef in uw tuininrichting.

Uw tuininrichting, onze expertise

Wilt u graag onze selectie tuinmeubilair van Belgische kwaliteit zelf ervaren? We hebben een groot aanbod beschikbaar in onze stijlvol ingerichte showroom in Schilde. Kom langs en ontdek er ook onze andere merken en producten. We leveren uw tuinmeubilair ook aan huis. Vraag er zeker naar in onze winkel.

Graag advies op maat? Onze indoor interieur experten helpen u met plezier verder met uw tuininrichting, maak alvast een afspraak.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Spread the news!: