Big Green Egg BBQ vind je bij Bourbon-Sleeckx

De Big Green Egg BBQ is de beste keramische outdoor BBQ van het moment. Het originele model wordt in de ganse wereld gebruikt door de echte barbecue liefhebbers.

Door de unieke vorm en het dubbelwandige keramiek vindt er heteluchtcirculatie plaats. De temperatuur is nauwkeurig te regelen door de luchtschuif en de gietijzeren regeldop.

Big Green EGG

Waarom kiezen voor een Big Green Egg BBQ?

Feestje met vrienden of familie? De Big Green Egg BBQ zorgt zonder twijfel voor een ongelooflijke avond. Op de Big Green Egg worden gerechten sneller bereid en behouden ze hun volledige voedings- en smaakstoffen.

Klaar voor een topfeestje?

Wat zijn nu de voordelen?

Wel, naast het fantastische design is de bbq ook nog heel gemakkelijk in gebruik. In slechts 15 minuten is de bbq op temperatuur en helemaal klaar om jullie van lekker eten te voorzien. En dit trouwens helemaal naar jullie zin… Zin om te bakken? Zin om te braden? Of liever grillen en roken? Het kan allemaal!

Maar het hoeft ook niet allemaal snel te gaan…De Big Green Egg is namelijk ook een echte slow-cooker. Grote stukken vlees grillen of pizza’s en brood bakken, kan dus ook perfect. Sit back and enjoy the fire!

Hoe werkt de Bigg Green Egg Bbq?

Easy does it. Je hoeft geen professionele kok of sterrenchef te zijn om te big green egg te gebruiken. Integendeel! Hij is namelijk heel gemakkelijk in gebruik en ideaal voor de “huis-tuin-keuken-kok”.

Mogen we een voorstel doen?

Ik stel voor dat jullie alvast een datum prikken en de vrienden al uitnodigen. Tussentijds zijn jullie meer dan welkom bij ons in de showroom in Schilde. Wij tonen jullie het gebruik en zorgen dat jij helemaal klaar bent om je gasten een fantastische avond te bezorgen! Tot binnenkort.

Big Green EGG
Big Green EGG
Big Green EGG
Big Green EGG
Big Green EGG

Wisten jullie trouwens dat wij een winkel in Brasschaat hebben, die gespecialiseerd is in BBQ's?