Unieke BuitenbelevinG

stockverkoop

Tijdens de maand juli geniet u van kortingen tot -50% op verschillende luxe producten. Ontdek het nu!

Bourbon-Sleeckx. Inrichting buitenhuis.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Op zoek naar een terras- of bijbouwinrichting? Bij Bourbon-Sleeckx helpen wij u bij het zoeken van prachtige blikvangers evenals de uitwerking van concepten en totaalrealisaties. Onze generatielange kennis en vakkundigheid tillen de combinatie van design meubilair, textiel en buitenaccessoires naar een hoger niveau. Wij streven dan ook naar algehele buitenbelevingen, dit in België én het buitenland. Bekijk in ons aanbod welke van onze diensten uw tijdloos droomexterieur kunnen waarmaken.

Design buiten­meubelen

Hoe garanderen we kwaliteit?

Wij kiezen steevast voor merken die creëren en inspireren. Merken wiens collecties wereldwijd de mooiste terrassen en de meest gerenommeerde zaken sieren. Prakticiteit gecombineerd met estethiek, dat is wat wij u garanderen. Door onze exclusieve samenwerking met deze merken bieden wij uitsluitend hoge kwaliteit en klantservice aan. Samen met onder andere: Royal Botania, , Tribù, Kettal, Manutti, Vincent Sheppard, Umbris, Fast, Ofyr, Tuuci, Big green egg,… zorgen wij ervoor dat u optimaal kan genieten van uw tuin en terras. Daarnaast hechten we heel wat belang aan uw comfort. Wij heten u dan ook steeds welkom in onze winkel zodat u het gewenste meubilair of toestel kan uitproberen.

Benieuwd naar onze producten?

Buitenland

Zorgeloos inrichten

Haciendas, casa’s, citylofts, cabins… voor iedere bestemming in elke stijl zorgen wij voor een bijpassende buitensfeer. U hoeft zich geen zorgen te maken over planning en logistieke zaken. Wij bieden een full service aan, startend van ontwerp tot levering en aankleding. Kom eens langs en laat u verrassen door ideetjes die u zelf niet had durven bedenken.

3D-concept

Onze service, een meerwaarde

U wil iets nieuws voor uw exterieur maar weet niet goed waar te beginnen? Misschien heeft u inspiratie opgedaan en weet u exact wat u wenst? Hoe dan ook, wanneer u bij ons langskomt start het met een wandeling door de winkel. Samen met u bekijken we verschillende stijlen en opties. Wanneer u de gewenste kleuren, stoffen en materialen heeft gekozen, werken wij een 3Dplan uit. Dit bekijken we met u en passen we aan waar u wenst. Deze manier van samenwerken zorgt uiteindelijk voor uw droomexterieur. De levering en plaatsing nemen wij ook zelf op zodat we van begin tot einde kwaliteit kunnen aanbieden.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief