Cubic Outdoor Living

Cubic Outdoor Living tuinmeubelen bij Bourbon-Sleeckx

Beyond the ordinary, dat mag u letterlijk nemen. Het Duitse merk Cubic Outdoor Living is een echte eyecatcher in elk exterieur. Hun assortiment – bestaande uit luxueuze buitenkeukens, tuinmeubels, opbergboxen en meer – is gemaakt om het hele jaar door te genieten van uw tuin of terras.

Buiten koken en opbergen in stijl

Dit exclusieve merk vindt u slechts bij enkele verdelers, waaronder Bourbon-Sleeckx. Met hun innovatieve designs, hoogwaardige materialen en garantie op 365 dagen genieten, passen ze perfect binnen ons assortiment van design outdoormeubilair.

De Cubic Outdoor keukens bevatten voldoende opbergruimte voor al uw kookgerei en servies. A kitchen in a cupboard – een van hun baanbrekende designs – is een volledig uitgeruste keuken die zelfs een afwasmachine bevat. Volledig weerbestendig en hoogst functioneel zodat u het hele jaar buiten in de tuin kan koken. Wist u trouwens dat elk meubel volledig op maat van de klant wordt gemaakt?

Bij Bourbon-Sleeckx vindt een selectie uit het assortiment van Cubic Outdoor Living, waaronder een uitgebreide outdoor keuken en kussenkoffer. De kussenkoffers en opbergmogelijkheden zijn allemaal uitgerust met een uniek ventilatiesysteem waardoor u kussens en hoezen veilig en vochtvrij kan opbergen.

Bourbon-Sleeckx buiten meubelen, Buitenkeuken, Cubic, Cubic outdoor living
Buiten keuken, Cubic, Bourbon-Sleeckx buiten meubelen

Hoogwaardige meubels, handgemaakt in Duitsland

Het familiebedrijf Cubic Outdoor Living deelt heel wat waarden en normen met Bourbon-Sleeckx. Net als ons hebben ze zich gespecialiseerd in unieke, tijdloze oplossingen voor outdoor ruimtes. Al meer dan 70 jaar produceren ze elk meubelstuk met de hand vlak bij de Rhône in Duitsland, met een oog voor detail, duurzaamheid en functionaliteit. Duits design staat voor uitmuntende kwaliteit met degelijke, functionele designs die nooit de aandacht verliezen voor de kracht van details.

Weerbestendig, 365 dagen lang

365 dagen lang buiten of binnen. Regen, storm, sneeuw, zout, zand of zon. Een Cubic Outdoor keuken of outdoormeubel is gemaakt uit duurzame, weerbestendige materialen die het hele jaar door kunnen buiten blijven.

De hoogwaardige materialen van Cubic zoals hun werkbladen, duurzaam hout of toestellen zijn zorgvuldig getest in verschillende weersomstandigheden. Zo bent u verzekerd van functionaliteit en duurzaamheid zonder in te boeten aan een stijlvol design.

Buiteninrichting, Bourbon-Sleeckx buiten meubelen, buitenkeuken

Ontdek Cubic Outdoor Living bij Bourbon-Sleeckx

Bij Bourbon-Sleeckx bieden we het volledige assortiment van Cubic Outdoor Living producten aan, inclusief hun prachtige buitenkeukens en handige opbergoplossingen. Kom langs in onze showroom waar je een uitgebreide buitenkeuken van Cubic Outdoor living kan uittesten, net als hun iconische kussenkoffer.

Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte stukken die uw buitenruimte transformeren in een luxueuze en functionele omgeving. Ervaar zelf hoe Cubic Outdoor Living uw outdoor living ervaring tot een hoger niveau tilt met innovatieve en duurzame designs.