BOURBON

Tijdloze design tuinmeubelen van Bourbon-Sleeckx

Een synoniem voor Belgisch design, tijdloze elegantie en vakmanschap. Bourbon, een eigen productie van Bourbon-Sleeckx, vertegenwoordigt bijna 70 jaar ervaring in tijdloos en kwaliteitsvol outdoor design tuinmeubilair.

Ervaar een ongedwongen luxe en vakantiegevoel met Bourbon. Elk stuk is een zorgvuldig samengestelde combinatie van duurzame en weerbestendige materialen, alsook een elegant comfortabel design dat zeker niet misstaat in uw tuininrichting.

Bourbon belichaamt Bourbon-Sleeckx ten volle. Een merk dat gerenommeerd is in binnen-en buitenland met oog voor detail. Van het selecteren van de hoogwaardige materialen tot het samenstellen van de collecties, Bourbon is het summum van ingetogen klasse en verfijning.

In onze showroom in Schilde vindt u een uitgebreide selectie van Bourbon tuinmeubilair zoals tuintafels, tuinstoelen, bijzettafels en sofa’s. Bovendien biedt de collectie heel wat aanpassingsmogelijkheden voor een foutloze samensmelting tussen uw huidige tuin- of terrasinrichting. Onze outdoordesigners adviseren u graag over de verscheidene opties en materialen.

Het Belgische familiebedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een gerenommeerd Belgisch designhuis voor outdoor meubilair en tuininrichting. Bij Bourbon-Sleeckx kan u een uitgebreide Tribù collection bekijken. Voel en ervaar de hoogstaande kwaliteit zelf in onze showroom en ontdek de bekroonde duurzame tuinmeubelen die verkocht worden in meer dan 88 landen.

oog voor elk detail

Naast het weloverwogen design, hechten we bij Bourbon-Sleeckx veel waarde aan de herkomst van onze materialen en duurzaamheid.  Zo wordt het teakhout geselecteerd en verwerkt in onze eigen productie. Op basis van de strengste criteria, in overeenstemming met ons milieubeleid, selecteren we hout dat enorm weerbestendig is, een lange levensduur heeft en bovendien gemakkelijk te onderhouden valt. De natuurlijke oliën van de teakhouten stuks beschermen uw tuinmeubel tegen weer en wind, zo geniet u nog vele jaren van uw Bourbon tuinmeubel

Bourbon mengt ook andere materialen voor een perfecte balans tussen natuurlijke organische vormen en strakke aflijning. Net als teak is Inox een uiterst duurzaam materiaal dat zich laat vormen tot de meest prachtige designs. Gemakkelijk afwasbaar en van nature bestand tegen corrosie en roest. 

Een druppeltje regen of zonneschijn zal uw Bourbon teak tuinmeubilair dus niet deren. Integendeel, de natuurlijke zilvergrijze patina op het teakhout tuinmeubel is een meerwaarde voor elk outdoor design. 

Ervaar de ingetogen luxe van Bourbon tuinmeubelen

Breng een bezoek aan onze showroom in Schilde en ervaar zelf hoe we bij Bourbon-Sleeckx bijna 70 jaar aan tuin-en outdoorervaring combineerden in dit meubelmerk Bourbon.

Gaat u voor een volledige herinrichting van uw tuin of bent u op zoek naar net dat unieke design tuinmeubel dat uw inrichting afmaakt? Kom langs in onze showroom in Schilde of reserveer een afspraak met een van onze outdoordesigners voor vrijblijvend advies.

ONZE COLLECTIES

Soga

Ontdek de perfect contrasterende combinatie van materialen in de warme en gezellige Soga collectie. De Soga eettafel met stucwerk tafelblad en teakhouten poten is een absolute showstopper in uw exterieur. Met een volledige collectie van outdoor sofa’s, stoelen en verschillende eettafels is Soga perfect voor dagdagelijks gebruik.

bezoek onze showroom in schilde

In onze winkel met design tuinmeubelen en tuindecoratie vindt u een ruim en exclusief aanbod van de Bourbon collectie en andere outdoor meubelen. Spontaan inspiratie opdoen? Kom gerust langs in onze winkel op de Turnhoutsebaan in Schilde en ontdek het volledige aanbod aan outdoor meubels.